Vállalkozás ötletek állatbarátoknak

Évről-évre nő a kutyát, macskát tartó személyek, családok száma. Európa szerte a háztartások 20-30%-a tart háziállatot, és Magyarországon még ennél is nagyobb az arány. Felmérések szerint hazánkban 2,5-3 millió kutya él. A házi-kedvencekről való gondoskodás nem mindig egyszerű feladat. Nevelni, etetni, gondozni kell őket és mindennapi mozgásigényüket is ki kell elégíteni. Ha vállalkozás indításán töröd a fejed, egy remek célpiac lehet, ehhez gyűjtöttem ötleteket.

vállalkozás ötletek kutyabarátoknak
  1. Vállalkozás ötlet állatbarátoknak: Nagyon sok kedvenc háziállat él lakásban. A takarítás sok gazdinak okoz problémát, főleg ha kisgyerek is van a lakásban. Egy takarítócég, amelyik kimondottan a kutyás-macskás lakásokra specializálódik, ki tud tűnni a rengeteg versenytársa közül.

2. Vállalkozás ötlet állatbarátoknak: Az elhízásnak a kutyák, macskák esetében is vannak negatív egészségügyi hatásai. Az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód miatti súlygyarapodás az állatok esetében is betegségekhez vezet, megrövidíti az életüket. Nagyon sok gazdinak jelentene segítséget, hogyha igénybe tudnának venni olyan szolgáltatásokat, amelyekkel megelőzhetnék háziállatuk elhízását, vagy a túlsúlyos állatok egészséges életmódjának kialakításában. Táplálkozási tanácsadóként személyre, vagyis inkább állatra szabott étrendet állíthatsz össze és megtaníthatod a gazdikat, hogyan táplálják kedvenceiket.

3. Vállalkozás ötlet állatbarátoknak Nagyon sok olyan kutyát tartanak lakásban, amelyiknek nagy a mozgásigénye és a gazdinak nincs elegendő ideje, hogy naponta hosszabb ideig sétáljon, fusson kedvencével. Egy biztonságos, kutyákra tervezett futópad megoldás lehet arra, hogy a napi rövid sétákat otthoni mozgással kiegészítsék.

4. Vállalkozás ötlet állatbarátoknak: Az elmúlt közel 12 évben, mióta kutyás lettem, elég sok gyógyszert, vitamint adtam Dokinak és minden alkalommal egy kínszenvedés volt. Még azokat a gyógyszereket is kiköpte, amelyeken azt írta, hogy ízesített kutyagyógyszer. Minden egyes alkalommal valamilyen új módszert kellett bevetnem, hogy rá tudjam venni, hogy lenyelje a tablettákat. Egy ideig sikerült virslibe csomagolnom, de aztán rájött a trükkre és addig forgatta a szájában a virsli darabot, míg a gyógyszer a földön landolt. Volt májpástétomos időszakunk. Meg tejfölös…és még sorolhatnám. Ha árulnának olyan jutalomfalatszerű dolgot, amibe simán bele lehet helyezni a gyógyszert, nagy segítség lenne a velem egy cipőben járó állattartóknak.

Még több nem mindennapi házi kedvences vállalkozás ötletet olvashatsz ezen az oldalon.

Fiataloknak való vállalkozás ötletet találsz itt, külföldi vállalkozási ötleteket, amelyek itthon is sikeresek lehetnek, pedig itt.

Hasznos volt számodra ez a bejegyzés?