Váltsd valóra álmaidat és tanulj online nyelveket!

Váltsd valóra álmaidat, építs nemzetközi üzletet.

Nyelvtudásod fejlesztését kezd el most a Train2Talk egyszerű, szórakoztató és hatékony módszerével.

Online tanulhatsz, akár otthonról, útközben, vagy bárhonnan elérheted a felületet, csak internet kapcsolatra van szükséged.

Egyszerűvé, szórakoztatóvá válik a nyelvtanulás. A gyerekek is imádják. Már 8-10 éves kortól könnyedén használható.

Innovatív módszer, amely segít megérteni a nyelvet, így kisebb szókinccsel is könnyedén tudsz kommunikálni.

Kicsik és nagyok egyszerre használhatják, az egész család együtt tanulhat, vagy mindenki a saját ritmusában.

Lehetsz teljesen kezdő, újrakezdő, vagy haladó, megtalálod a neked való szintet a Train2talk rendszerében.

Ki mondta, hogy csak egy nyelvet tanulhatsz egyzserre? Angolul, spanyolul, németül és franciául tanulhatsz egyszerre, vagy egyiket a másik után.

Nyelvtanárhoz jársz? A Train2talk abban is segít, hogy a nyelvórák között gyakorolni tudj. Sőt, hetente élő nyelvórák is vannak.

financial-planning

Eddig úgy tudtad, hogy a nyelvtanulás sokba kerül? A Train2talk kevesebbe kerül hetente, mint egy nyelvóra, miközben 4 nyelven gyakorolhatsz napi 24 órát.

És ez még nem minden...

Az online nyelvoktatási piac egy 9,16 milliárd $-os iparág, ami 2026-ban meg fogja haladni a 20,21 milliárd $-t.

Ugye te sem akarsz kimaradni belőle?

Miért érdemes Neked online nyelvoktatási területen üzletet építened?

photomontage

Az interneten való tanulás mindenki számára elérhető.

2015-ben 1,7 milliárd ember tanult angolul és 2025-re ez a szám várhatóan eléri a 2,5 milliárdot.

Az internet nyelve az angol, a weboldalak 51,2%-a angol nyelvű. 

Világra szóló üzletet tudsz építeni, ha beszélsz angolul.

Tökéletes kiegészítője lehet jelenlegi tevékenységednek, üzletednek.

A gazdag emberek sikerének egyik titka a több lábon állás.

Egyszerűen megduplázhatod te is a bevételi forrásaidat.

Részmunkaidőben, otthonról, vagy a világ bármely részéről, főnök nékül, határidők nélkül dolgozhatsz.

Hatalmas potenciál a magyar piacon is:

 • több mint 500 000 magyar dolgozik külföldön, nagyon sokan nyelvtudás nélkül
 • több, mint 90 000 fő nem kapott diplomát a nyelvizsga hiánya miatt
 • a jobban fizető állásoknak feltétele a nyelvtudás itthon is
 • a statisztikák szerint a nyelvtudással rendelkező alkalmazottak átlag 30%-kal keresnek többet, mint azok, akik nem beszélnek nyelveket
 • egyre többen utaznak magán- vagy üzleti célból, nyaralnak külföldön, nekik is szükségük van nyelvtudásra

Ismerd meg

a Learn-Biz vállalkozást,

amely számodra is lehetővé teszi, hogy ebből a hatalmas online nyelvoktatási piacból jelentős bevételre tegyél szert

Nemzetközi vállalkozás

A Learn-Biz tulajdonosai magyar és amerikai, több évtizedes tapasztalattal rendelkező üzletemberek, akik elkötelezettek abban, hogy minél több embernek segítsenek megtanulni beszélni idegen nyelveket , kapcsolatokat építeni és pénzt keresni.

Innovatív, szórakoztató, beszédközpontú nyelvoktatási módszer

A Learn-Biz magyar tulajdonosa alkotta meg a Train2Talk nyelvtanulási módszert, amellyel bárki, kortól és képzettségtől függetlenül egyszerűen, játékosan, otthonról megtanulhat idegen nyelveket BESZÉLNI.

3 párhuzamos, rendkívül jövedelmező jutalékstruktúra

A Learn-Biz juttatási rendszere egyedülálló a direkt értékesítés területén, amellyel párhuzamosan tudod megvalósítani rövid és hosszú távú céljaidat. Gyorsan ingyenessé teheted a saját nyelvtanulásodat és eleget kereshetsz ahhoz, hogy akár a teljes megélhetésedet fedezni tudd. Komoly passzív jövedelmet építhetsz, amivel minden álmodat valóra válthatod.

A Learn-Biz-zel nyelvtanulásod fejlesztheted és jelentős bevételt érhetsz el egyszerűen

Egyedülálló üzleti lehetőség

A direkt értékesítés területén nen találsz a Learn-Biz-hez hasonló, online nyelvoktatással foglalkozó üzeti lehetőséget.

Nemzetközi üzletet építhetsz

A Train2Talk-al angolul, franciául, németül és spanyolul tanulhat bárki és az elérhető nyelvek számát folyamatosan bővítik.

Nincs szükséged raktárkészletre

A Train2Talk egy interaktív nyelvoktatási platform, amelyet bárki kipróbálhat, aki idegen nyelvet szeretne tanulni, neked csak a lehetőséget kell megmutatnod.

Több lábon állás lehetősége

Akár főállás mellett, vagy meglévő online vállalkozásod mellett is jelentős bevételre tehetsz szert a Learn-Biz segítségével.

Online és/vagy személyesen is építheted az üzleted

A Learn-Biz-hez csatlakozva minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy oly módon növeld bevételedet, ahogy neked a legkényelmesebb.

Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy sikeres légy

Akár most kezdted a direkt értékesítést, akár többéves tapasztalattal rendelkezel, hatalmas mennyiségű, azonnal használható tudásanyag vár itt rád leckék, videók, pdf-ek formájában.

Fantasztikus csapat

Segítőkész, értelmes emberek vesznek körül, akikhez bármikor fordulhatsz. Mindenki a tudása és tapasztalata legjavát adja, hogy a Learn-Biz segítségével elérd a céljaidat, megvalósítsd az álmaidat.

Akár 4 nyelven is megtanulhatsz beszélni

Nyelvtudásod fejlesztésével egy új világ nyílik meg számodra, új kapcsolatokat építhetsz különböző nyelveket beszélő emberekkel, új bevételi forrásokat, üzleti lehetőségeket fedezhetsz fel.

Hogyan tudsz csatlakozni a Learn-Biz-hez? Íme, az első lépések:

Regisztráció

 1. Kattints a Learn-Biz honlapjára >>
 2. Válts  a magyar nyelvű felületre (a magyar zászlóra kattintva)
 3. A regisztrációs űrlapon töltsd ki az adataidat. Ha elakadnál, nézd meg a mellékelt videót 🙂
learn-biz

Aktiválás, csomagvásárlás

 1. Előfizetni bankkártyával, vagy banki átutalással tudsz. A Deposit funds menüpontban feltöltöd a pénzt.
 2. A kiválasztott csomagot  a Purchase subscriptions (Előfizetések vásárlása) menüpontban tudod befizetni.
 3. Lépésről-lépésre, képekkel illusztrált útmutatót találsz a főoldalon, címe: Aktiválás, csomagok vásárlása- útmutató

Légy tagja Facebook csoportunknak

 1. Regisztrációdat követően meghívlak a zárt Facebook csoportunkba
 2. Hozzáférést kapsz a csoportba feltöltött leckékhez,amelyek segítségével lépésről-lépésre akár egyedül is felépítheted az üzletedet

DE SENKIT NEM HAGYUNK EGYEDÜL

         3. A csoporttagoktól, szponzorodtól, felsővonaladtól és a cég vezetőségétől minden segítséget megkapsz, hogy elérd a céljaidat és azt az életet éld, amire mindig is vágytál.

facebook-csoport

A Learn-Biz az a nyelvtanulási platform és kiegészítő jövedelemforrás, amire szükséged van.

Csak nézz körül!

Kezdj el tanulni és építeni az üzletedet. A legjobb döntés, amit a jövődért, az álmaidért megtehetsz most. Regisztrálj és találkozzunk odabent!

Éld az életet, amire valóban vágysz, amit megérdemelsz!

Boldogan, egészségesen, bőségben.

Tanulj nyelveket és segíts megtapasztalni másoknak is ezt az egyedülálló lehetőséget

A Train2Talk fantasztikus és a tanulók imádják.

nyelvek

Ezt írták a Train2talk rendszerről azok, akik már használják:

“Szeretném megosztani veletek, hogy teljesen le vagyok nyűgözve. Az első pillanattól hívott ez a lehetőség, eddig azonban főleg az üzleti részétől voltam rendkívül lelkes. Most, hogy tegnap este hozzáfértem magához a képzési programhoz, már nem is tudom, hogy minek örüljek jobban. Este végigmentem az első, ma reggel a második leckén. Én korábban rengeteget tanultam angolt (és németet is), nagyon sok pénzt és időt áldoztam rá. Angolból lett ugyan nagy nehezen egy Pitman középfokú írásbeli nyelvvizsgám, ez azonban 20 éve volt és most sem mernék egyedül angol nyelvű környezetbe menni. Tanultam hagyományos módon iskolákban, magántanároknál személyesen és Skypeon, jártam Alfárium nyelvstúdióba, Brainturbó és Lite nyelviskolákba, kiemelve csak ezeket a többi közül. Tegnap este a nyelvtani részben találtam olyan infót amit eddig még sosem hallottam, de ami a csodálatos számomra, hogy valóban úgy magyarázzátok, hogy a hülye is megértheti. Emellett eszméletlen jól be van gyakoroltatva. Persze, nem tudhatom, hogy akkor is ezt érezném-e, ha egy teljesen idegen nyelvet kezdenék vele tanulni, de valahogy azt érzékelem, hogy igen. Szóval, lelkesebb vagyok a komplett programmal kapcsolatban mint valaha, gratulálok hozzá és nagyon hálás vagyok, hogy bele tettétek azt a rengeteg munkát, időt és energiát, amivel létrehoztátok ezt. Már a gyerekeim is itt toporogtak, hogy ők ishad … 8 és 12 évesek. Köszönettel: Lilla”

“Négy éve kezdtem el online marketinggel foglalkozni, és az első dolog, amire rájöttem, hogy az online marketing nyelve az angol. Ha valaki nem beszéli az angolt, akár 90%-kal is kevesebb lesz a bevétele. Szóval négy éve tanulom kőkeményen az angolt… A második dolog, amit megtanultam az online marketingben, hogy ha szükségem van valamire, akkor ne csak megvegyem, hanem ha lehet keressek hozzá egy ajánlói programot. Négy éve keresem ezt a terméket, de nem volt. Ez az első, és emiatt már csak üzletileg is óriási az értéke… Amikor úgy döntöttem ki is próbálom az oktató részt, a bevezetésig jutottam. Azért, mert ott annyi dolgot megértettem, amit korábban nem értettem, még a magyar nyelvtanban is, és annyi dolgot tényleg megértettem, amiről úgy gondoltam, hogy értem, hogy ez kissé lesokkolt. Nagyon tetszett. Aztán elkezdtem az angol részt. Rettentően játékos, egyszerű, és piillanatokon belül ragadt rám a tudás. Nagyon elégedett vagyok vele! És azt üzemen azoknak, akik azt mondják, hogy léteznek ingyenesen letölthető programok is, hogy: igen léteznek. Mint ahogy autóban is rengeteg féle létezik. De azért nem mindegy, hogy mibe ülsz. Ha választhatsz egy Trabant vagy egy Aston Martin között, melyiket választod? Nos, ez a nyelvtanuló program nem egy trabant, ez egy Aston Martin. Ha gyorsan be akarod gyakorolni a nyelvtanulást, akkor ez kihagyhatatlan! Legyen Neked is annyi sikered és örömöd benne, mint ami nekünk van, akik már használjuk… Vagy legalábbis megpróbáljuk, mert sokszor a gyermekeink lógnak a programon, és nem engednek minket! :)”

Ha valóban nemzetközi üzletet akarsz építeni, csatlakozz most a Learn-Biz rendszeréhez, és használd nyelvtudásod fejlesztésére és bevételeid növelésére

Tégy magadnak egy szívességet

és csatlakozz most!

A labda nálad pattog.

A siker Rád vár.

Az egyetlen kérdés, ...hogy Te mire vársz?

A legsikeresebb, leggazdagabb üzletemberek sem jobbak nálad. Csak cselekszenek.

A Learn-Biz segítségével te is gyors eredményeket tudsz elérni:

 • gyorsan ingyenessé teheted a termék árát, amellyel nemcsak te, hanem családtagjaid is ingyen tanulhattok nyelveket
 • rövid idő alatt kereshetsz annyit, amiből a mindennapi megélhetésed költségeit fedezni tudod
 • hosszú távra is tervezhetsz, mert komoly passzív jövedelmet is építhetsz a segítségével, amivel minden álmodat valóra válthatod.

Mindezt otthonról, kényelmesen, akár főállás és gyerekek mellett.

Nincs mit veszítened.